“Weinig schroom om te praten door de persoonlijke aanpak”

Cibo is leverancier van technische schuurmaterialen. Met klanten actief in de lucht- en ruimtevaart, de voedingsindustrie en sector van medische implantaten, ligt de lat erg hoog. Bart Strouven, Marketing Manager bij Cibo, wou zijn Frans op een even hoog niveau krijgen als hun product, zodat hij klanten, leveranciers en medewerkers correct te woord kan staan.

Bart Strouven
Ik ga nu met veel zelfvertrouwen gesprekken in het Frans aan
Bart Strouven
Marketing Manager \ Cibo

Situatie

“Als Marketing Manager had ik nood aan een stevige upgrade van mijn basiskennis Frans. Mijn doel? In conversaties met klanten, leveranciers en medewerkers snel en vlot kunnen omschakelen naar het Frans. Zowel voor normale conversaties als voor technische briefings”, zegt Bart.

Oplossing

TinC maakte dit mogelijk met een individueel afgestemd traject in het Frans. “Het grote voordeel van de samenwerking met TinC is dat ze naar je bedrijf toekomen voor de opleidingen. Deze persoonlijke aanpak maakt dat er weinig schroom is om te praten en dat ze het lessenpakket individueel op jouw noden afstemmen.”

Resultaat

“De vele toffe gesprekken met Trees (in het Frans uiteraard), de oefeningen die ze me gaf en de grondige feedback die ik na elke les kreeg, zorgden ervoor dat ik nu met veel zelfvertrouwen gesprekken in het Frans aanga”, vertelt Bart.