“Ik was aangenaam verrast dat de trainer zich zo flexibel opstelde”

Ruim 80 jaar geleden werd Colruyt opgericht, een familiebedrijf uit het Vlaams-Brabantse Lembeek. Vandaag is het kleine bedrijf uitgegroeid tot een familie van bedrijven: Colruyt Group. Een bloeiende speler met tal van retailformules, actief in 4 landen. Ben Van Dooren, kaderlid bij Colruyt Group deed beroep op TinC om zijn talen bij te schaven.

Ben Van Dooren
Ik kan terugvallen op basiswoordenschat en vertrouwen van mijn lessen bij TinC
Ben Van Dooren
Teammanager \ Colruyt Group

Situatie

“Vanuit mijn job als teammanager bij de Colruyt Group, vond ik het belangrijk om medewerkers en partners te kunnen aanspreken in hun eigen taal. Dit bevordert het vertrouwen wat de samenwerking zeker ten goede zal komen”, zegt Ben. “Daarom deed ik in begin 2014 beroep op een taalcoach. Hierbij had ik volgende verwachtingen: individueel, op maat en praktisch toepasbaar. Dit vond ik bij TinC.”

Oplossing

“Ik was aangenaam verrast dat de trainer zich flexibel opstelde, zowel op praktisch vlak (uren en locatie) als naar aanpak toe. Na elke les ontving ik een lijst met woordenschat en nog heel wat achtergrond via mail. Op mijn vraag kreeg ik bovendien ook audiofragmenten van elke les. Deze manier was voor mij een echte meerwaarde. Ik zit dagelijks veel in de auto, dus kon ik op deze manier snel de woordenschat en vervoegingen herhalen”, vertelt Ben.

Resultaat

Ben kon zijn talenkennis makkelijk praktisch toepassen. Doel geslaagd voor hem. “Ondertussen heb ik de lessen onderbroken omdat ik in een nieuwe uitdaging ben gestapt. Maar in mijn nieuwe job als zaakverantwoordelijke bij CRU kan ik nu terugvallen op basiswoordenschat en vertrouwen van mijn lessen bij TinC”, zegt Ben.