“Aanrader voor iedereen die een taaltraining overweegt”

Voka - Kamer van Koophandel arr. Leuven wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor ondernemers en leden ondernemingen. Om dat netwerk extra te ondersteunen, biedt Voka taalgroepssessies aan voor haar leden.

Maud Delvoie
Geen algemene blabla, maar to the point
Maud Delvoie
Coördinator Opleidingscentrum \ Voka - Kamer van Koophandel arr. Leuven

Situatie

Bij Voka - Kamer van Koophandel arr. Leuven was er nood aan een professionele taalcoach om groepsessies zakelijk Frans en Duits te geven. Maud Delvoie, Coördinator Opleidingscentrum Voka - Kamer van Koophandel Arr. Leuven, vroeg aan TinC om dit op een aangename en leerzame manier aan te bieden.

Oplossing

TinC organiseerde ontbijtsessies zakelijk Frans voor maximum zes personen. Op die manier ontstond er een gemoedelijke sfeer waarin mensen makkelijker durfden praten in het Frans. “Els biedt met TinC bijzonder hoogstaande en kwalitatieve taaltrainingen aan. Een aanrader voor iedereen die een taaltraining in zijn bedrijf overweegt”, zegt Maud.

Resultaat

“De opleidingen zijn zeer praktisch, de deelnemers leren de woordenschat en grammatica die zij nodig hebben om hun job in de desbetreffende (nieuwe) taal uit te voeren. Geen algemene blabla, maar to the point. Daarom breidden we deze trainingen ook verder uit met lunchsessies Frans en Duits”, vertelt Maud. TinC is nu vaste partner voor taaltrainingen van Voka arr. Leuven en arr. Limburg.